HTML

Demokrácia, hogy a végén már fáj

A blog egy tudatfolyam demokráciáról, Magyarországról, és minden egyébről, ami eszembe jut a Boldog, Demokratikus, Sikeres Magyarország felépítéséért folytatott küzdelem rögös útjain. Mert a közélet néha fáj. És ezt élvezzük.

Friss topikok

Linkblog

Köszöntő

2008.01.19. 11:19 Franky Conrans

Üdvözletem mindenkinek, aki erre a blogra talált tévedni!

Egy teljesen átlagos, hagyományos beköszönéssel indítanék, mert napi átlag 4 óra alvás után ennyire futja tőlem per pillanat.
A dolgok közepébe csapva, arról lenne szó, hogy ezen a szent napon beállok a sorba azok közé, akik a közéleti érdeklődésüket úgy mutatják ki, hogy blogot indítanak, amelyben kifejtik, hogy miért is tudnák egy személyben, két hét alatt jobban megoldani az ország problémáit, mint 3 kormány és minimum 38 minisztérium 12 év alatt együttvéve.
Természetesen nem vagyok elég szerény ahhoz, hogy ennyinél megálljak, tehát valószínűleg időnként az egész világ minden problémája is meg fog oldódni e blog keretei között, bár az elsődleges téma azért Magyarország marad.

Elöljáróban ennyit, hogy mindzeken kívül mi hogy lesz, azt még én sem tudom, de majd út közben kiderül.
Addig is üdv, valamint:
Hello world!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bdsmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr59303091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása